Múm samler ind til flygtninge

mum-island-presse2009-565x377

Det islandske band Múm udgiver i denne uge pladen Sing Along to Songs You Don’t Know. Indtil d. 21. september går 10% af indtægterne fra salget af den digitale version af pladen til det danske projekt Refugees United.

Projektet hjælper flygtinge, der er blevet væk fra familie eller venner med at finde sammen igen. Det er anonymt og gratis at bruge Refugees Uniteds online søgetjeneste, og foreningen bag er uafhængig af alle institutioner, religion og politik.

Støt projektet ved at købe den digitale version af Sing Along to Songs You Don’t Know gennem www.gogoyoko.com.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Fiktionsfilm om Daniel Johnstons liv på vej
Igår kunne Diskant.dk berette om at den skizofrene singer/songwriter Daniel Johnston var...
Read More
0 replies on “Múm samler ind til flygtninge”