Pennywise-sanger forlader bandet

pennywise-stephenking-it-565-377

Efter 21 år i Pennywise dropper en af grundlæggerne nu det californiske punkband til fordel for andre projekter. Der er tale om sanger Jim Lindberg (det er ikke ham der er afbildet ovenfor), der udtaler:

Being the singer for this band has been an amazing experience, and along the way we made some of the best fans anyone could ask for. There are few things that made me more proud than seeing people at our shows singing our songs, and it’s your support and encouragement that’s kept me going this long.

I stedet for at være medlem af Pennywise vil Jim Lindberg I den kommende tid arbejde på at lave en dokumentar, der bygger på hans bog Punk Rock Dad: No Rules, Just Real Life, der udkom sidste år. Derudover er der også forlydende om, at han vil udgive et soloalbum en gang i fremtiden. Så musikken er altså ikke helt droppet.

Men hvad så med Pennywise? Ifølge et statement fra bandet, så fortsætter bandet med at eksistere og de vil straks begynde at lede efter en ny sanger. Der skulle ikke være nogen gnidninger mellem Jim og resten af bandet og de resterende medlemmer ønsker da også Jim held og lykke med sit nye liv:

Pennywise has long stood behind the motto that you should always follow your heart and pursue what makes you happy, and we wish Jim the best of luck in his new ventures, whatever they may be. Pennywise has become a way of life for a lot of people, and has definitely become a way of life for us. As the three remaining members of Pennywise we feel that we are not done delivering our message to our fans.

Pennywise har udgivet ni albums siden bandet blev dannet tilbage I 1988. Deres seneste album er sidste års Reason To Believe.

Billedet herover er Stephen Kings klovn Pennywise fra filmen It, men I skal ikke snydes for et billede af bandet:

pennywise-presse-2006-565x377

More from Carsten Fjølner
Drive-By Truckers: The Big To-Do
Bandet har selv kaldet The Big To-Do for deres ”rock n roll...
Read More
0 replies on “Pennywise-sanger forlader bandet”