My Dying Bride udgiver EP

De britiske doom metal veteraner i My Dying Bride har været en tur i Futureworks Studios i Manchester for at indspille en ny EP med titlen Bring Me Victory. EP'en indeholder bl.a. en cover-version af folk-sangen "Scarborough Fair", som nok mest er kendt fra Simon & Garfunkels fortolkning.

mydyingbride-presse2009-565x377

De britiske doom metal veteraner i My Dying Bride har været en tur i Futureworks Studios i Manchester for at indspille en ny EP med titlen Bring Me Victory. EP’en indeholder bl.a. en cover-version af folk-sangen “Scarborough Fair”, som nok mest er kendt fra Simon & Garfunkels fortolkning. Ifølge bandets website, vil My Dying Brides fortolkning indeholde to nye introduktions vers skrevet af forsanger Aaron Stainthorpe.

Tracklisten til Bring Me Victory:
01. Bring Me Victory
02. Scarborough Fair (britisk folk-sang)
03. Failure (The Swans cover)
04. Vast Choirs (live fra Graspop Metal Meeting 2008)

Bring Me Victory er opfølgeren til bandets tiende studiealbum For Lies I Sire, der udkom tidligere på året via Peaceville Records.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Muse streamer koncert via MySpace
Der er stadig lidt tid til Dyrskuepladsen i Roskilde åbner portene til...
Read More
0 replies on “My Dying Bride udgiver EP”