Greatest hits på vej fra Foo Fighters

foofighters-us-presse2008

Mens Foo Fighters frontmand Dave Grohl for tiden muntrer sig med Josh Homme (QOTSA) og John Paul Jones (Led Zeppelin) i Them Crooked Vultures, betyder det ikke at der ikke også kan ske nyt i hans hovedband, der efterhåneden har 15 år på bagen.

3. november udgiver Foo Fighters ifølge bandets officielle hjemmeside et greatest hits album, som ud over favoritter som “All My Life”, “Learn To Fly”, “Best Of You”, “Times Like These”, “My Hero” og “Everlong” også vil indeholde to nye numre (“Wheels” og “Word Forward”), der optaget med Butch Vig (bl.a. Garbage, Nirvana og Smashing Pumpkins) i producerstolen.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Refused til Roskilde Festival
Efter gendannelsen af svenske Refused blev offentliggjort, har det i noget tid...
Read More
0 replies on “Greatest hits på vej fra Foo Fighters”