Monsters of Folk har albumcoveret klar

monstersoffolk-cover-565x377

Så er der ikke lang tid til, at Monsters of Folk udgiver sit debutalbum. For de uindviede kan det oplyses, at gruppen består af Connor Oberst, Jim James, Mike Mogis og M. Ward. Og for de endnu mere uindviede skal det siges, at det er nogle erfarne – og dygtige – herrer vi har med at gøre.

Nu er albumcoveret klar, og det består af tegnede billeder af de fire medlemmers ansigter. Hvis man starter oppe i øverste venstre hjørne og følger rundt i urets retning, så er det Obers, James, Mogis og Ward.

Monsters of Folks selvbetitlede album udkommer den 22. september.

More from Carsten Fjølner
Roskilde Festival offentliggør musikprogram
Roskilde Festivalen har netop afsluttet et pressemøde i Tivoli, hvor de offentliggjorde...
Read More
0 replies on “Monsters of Folk har albumcoveret klar”