Nyt på vej fra Katatonia

katatonia-presse2008-565x377

Det er tre år siden svenske Katatonia sidst kom med et album, og The Great Cold Distance viste dengang, at bandet bestemt ikke var færdige med at skrive iørefaldende mørke sange. I mellemtiden har det været muligt at fordrive ventetiden med livepladen Live Consternation, som var en optagelse fra 2006 på den tyske Summerbreeze festival.

D. 2. november er bandet så tilbage med deres ottende studiealbum under titlen Night Is The New Day. Pladen er indspillet i juli i henholdsvis Studio Mega (trommer) og Ghost Ward Studios med David Castillo som producer. Som med The Great Cold Distance er det atter Jens Bogren, der har stået for mastereringen i Fascination Street Studios (hvor den forrige plade også blev indspillet).

Katatonia har lavet et mini-site for det kommende album, hvilket kan ses her!

18. oktober kommer Katatonia et smut til Danmark, når de varmer op for Porcupine Tree på Vega i København, og mon ikke det bliver muligt at høre et par nye numre til den koncert.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Fu Manchu barsler med flere udgivelser
Sidst vi hørte fra stonerrockens ukronede konger Fu Manchu var med 2007-albummet...
Read More
0 replies on “Nyt på vej fra Katatonia”