Lyt til det nye Paradise Lost album

paradiselost-presse2009-565x377

28. september udgiver de britiske doomrock pionerer Paradise Lost deres 12. album Faith Divides Us Death Unites Us på Century Media Records. Pladen er opfølgeren til 2007-albummet In Requiem, og på det nye album går Paradise Lost over i en mørkere og tungere lyd. For første gang nogensinde i bandets historie har guitaristerne Greg Mackintosh og Aaron Aedy nemlig benyttet 7-strengede guitarer, og indspilningerne er foregået i Fascination Street Studios med Jens Bogren (Opeth, Katatonia m.fl.) i producerstolen.

Faith Divides Us Death Unites Us er trommerne indspillet af session-trommeslager Peter Damin, der dog sidenhen er blevet permanent erstattet af Adrian Erlandsson (Cradle Of Filth, At The Gates, The Haunted).

Lige nu er det muligt at lytte til hele Faith Divides Us Death Unites Us på bandets officielle MySpace-side.

Paradise Lost spiller på The Rock i København d. 24. november.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Gogol Bordelllo på Rådhuspladsen i december
I forbindelse med klimatopmødet i København i midten af december, hvor ledere...
Read More
0 replies on “Lyt til det nye Paradise Lost album”