Har Lily Allen udgivet sin sidste plade?

lilyallen-presse2008-565x377

Ifølge det britiske musikmagasin NME, så har Lily Allen tænkt sig at trække sig tilbage fra musikken efter sin igangværende turne. I hvert fald skulle der ikke komme et nyt album med nyt materiale fra hende, og ud fra nedenstående citat kunne det tyde på, at årsagen er manglende indtjening på grund af piratkopiering:

Just so you know, I have not renegotiated my record contract and have no plans to make another record. I do however remain a fan of new music, so this is not some selfish crusade. The days of me making money from recording music have been and gone as far as I’m concerned, so I don’t (at this point) stand to profit from legislation [from the government regarding file-sharing (NME)]. Except future purchases of previously recorded material (which won’t be much).

Umiddelbart er det svært at tro andet, end at udtalelsen falder ovenpå et øjebliks irritation, men om der kommer flere albums fra Allens hånd må tiden vise. Lily Allens medbriter James Blunt og Gary Barlow bakker i øvrigt op om Lily Allens påstand om, at det er svært at tjene musik på plader i dag.

More from Carsten Fjølner
Ryan Adams: 29
Bliver den mand nogensinde lykkelig? ”Is it possible to love someone too...
Read More
0 replies on “Har Lily Allen udgivet sin sidste plade?”