Denimzine lukker og slukker

denimzine-swe-magasinlogo-2009-565x377

Svenske Denimzine har gennem de sidste 11 år været et af svenskernes foretrukne punk rock-magaziner, og igår udkom endnu et nummer i rækken. Men det specielle (og triste) ved gårsdagens udgave er, at det bliver sidste gang vi får mulighed for at læse i bladet. Det er nemlig blevet besluttet at stoppe udgivelsen af Denimzine, og dermed nedlægges en institution inden for svensk punk rock.

Denimzine har haft en stor indflydelse på den svenske punk rock-scene, da de bl.a. også har haft en finger med i arrangeringen af koncerter og udgivelsen af plader (de har bl.a. udgivet The Hellacopters-singlen The Same Lame Story).

Folkene bag lover i en skrivelse på bladets hjemmeside, at de vender tilbage med et nyt tiltag snarest, men at de ikke vil offentliggøre noget endnu. Ifølge skrivelsen skulle det dog dreje sig om opium til folket, så det er måske værd at begynde at glæde sig.

Det sidste nummer af Denimzine har et stort interview med Social Distortions Mike Ness og artikler med/om bl.a. Murder City Devils, Wolfmother, Arctic Monkeys og Gossip.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Kadaver, With the Dead, Redwood Hill m.fl tilføjet Copenhell plakaten
Copenhell startede ud i højt gear, da de offentliggjorde navne som Black...
Read More
0 replies on “Denimzine lukker og slukker”