Porcupine Tree – Video-interview

I forbindelse med Porcupine Trees seneste koncert på Store Vega i København d. 18. oktober, tog diskant.dk sig en sludder med trommeslager Gavin Harrison, der viste sig at være en særdeles snakkesalig herre. Se interviewet nedenfor.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

I forbindelse med Porcupine Trees seneste koncert på Store Vega i København d. 18. oktober tog Diskant.dk sig en sludder med trommeslager Gavin Harrison, der tre år i træk er kåret som årets prog-rock-trommeslager i UK. Og ud over at være en del af Porcupine Tree, er Mr. Harrison også en yderst sympatisk og velformuleret ambassadør for den tekniske, nærmest jazzede progressive rocklyd. I interviewet med Diskant.dk fortæller Harrison om samarbejdet med Steven Wilson, om at være session drummer for et hav af musikere, om at køre en tur på cyklen, når hørmen i tourbussen bliver for lummer og om en masse andet.

Porcupine Tree-interview – Part 1

Porcupine Tree-interview – Part 2

Credits:
Interview: Carsten Meedom
Foto + klip: Claus Michaelsen

Written By
More from Carsten Meedom
På stop med en cello gennem Europa
Interviewet med Janie Price aka. Bird er både en introduktion til tv-programmet...
Read More
2 replies on “Porcupine Tree – Video-interview”