Overdådigt At The Gates DVD-boxset på vej

Foto: Niklas Sundin
Foto: Niklas Sundin

Svenske At The Gates har inden for den melodiske dødsmetal opnået noget nær kultstatus. Ikke mindst for Slaughter Of The Soul, der blev bandets sidste album inden opløsningen i 1996. Pladen satte nye standarder inden for dødsmetal, og en gendannelse lå i mange år højt på ønskelisten for mange metalheads.

I 2008 gav At the Gates deres fans hvad de ville have og drog på en reunion-tour, der bl.a. bragte dem til Roskilde Festival. Men samtidig slog bandet fast, at der var tale om en enkeltstående fornøjelse, og at der hverken ville komme flere tours eller et nyt album. Som et plaster på såret lovede At The Gates dog dengang, at der ville komme en DVD i kølvandet på touren – en DVD der har ladet vente på sig.

Men nu ligger det fast, at ventetiden har været det værd. 22. februar 2010 udgives The Flames Of The End, som er et overflødighedshorn af dimensioner. Der er tale om et boxset med ikke mindre end 3 DVD’er med følgende indhold:

Disc1: “Under A Serpent Sun – The Story of At The Gates” – en splinterny 2 timers dokumentar der opsummerer hele bandets historie.

Disc2: “Purgatory Unleashed – Live at Wacken” – en 75-minutters optagelse fra bandets koncert på Wacken i 2008.

Disc3: “Only the Dead Are Smiling” – 26 sjældne koncertoptagelser fra forskellige steder i verden i perioden 1991-2008.

Boxsettet kommer som digipack med 40 siders booklet, og der vil være bonusmateriale i form af slettede scener og musikvideoer.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ryan Adams går metal
Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en...
Read More
0 replies on “Overdådigt At The Gates DVD-boxset på vej”