Nyt Smashing Pumpkins nummer online

billycorgan-smashingpumpkins-presse2009-565x377

Det er efterhånden ved at være lang tid siden at Billy Corgan og hans band Smashing Pumpkins for alvor var et samtaleobjekt, og efter et par halvhjertede comeback-forsøg, har det været tvivlsomt om Corgan og co. overhovedet ville være i stand til at komme tilbage.

Nu prøver bandet imidlertid atter engang at gøre sig gældende, da de i øjeblikket er ved at indspille deres monsterværk Teargarden By Kaleidyscope, der kommer til at indeholde intet mindre end 44 numre. Hvert nummer bliver offentligjort enkeltvis, og hvert nummer vil være tilgængeligt kvit og frit til download.

Lige nu er det muligt at hente “A Song For A Son”, der er det første nummer fra Teargarden By Kaleidyscope. Nummeret kan downloades på smashingpumpkins.com!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Iron Maiden – Death on the Road
Intet tegn på metal-træthed hos Iron Maiden Selvom Iron Maiden er dinosaurer...
Read More
0 replies on “Nyt Smashing Pumpkins nummer online”