Wacken Open Air starter ud med store navne

Den tyske festival Wacken Open Air, er for metal-folket, hvad Mekka er for muslimerne. Hertil valfarter tusindvis af metalfans fra hele verden en gang om året for at opleve en festival, der i den grad er tilegnet metalgenren.

Allerede nu tegner programmet for næste års festival til at blive en sprængfarlig cocktail, da arrangørerne lægger hårdt ud med hovednavne som Iron Maiden, Mötley Crüe og Slayer. I den kommende tid vil festivalen offentliggøre flere navne, og det skal blive spændende at se, hvad man trækker op af hatten.

Følg offentliggørelsen på Wacken Open Airs website.

Festivalen finder sted fra d. 5. – 8. august 2010 i Wacken, der ligger i Nordtyskland.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
John Garcia – Video-interview
En Kyuss reunion har været mange stonerrock-fans våde drengedrøm de sidste 15...
Read More
0 replies on “Wacken Open Air starter ud med store navne”