Beastie Boys udgiver nyt album

beastieboys-presse2009-565x377

Efter at have brugt et halvt år på at støtte Adam ’MCA’ Yauchts kamp mod kræften kan Beastie Boys annoncere, at de udgiver albummet The Hot Sauce Committee pt. 1 tidligt næste år. Albummet var egentligt ment til udgivelse i september i år, men blev udskudt på ubestemt tid pga. Yauchts kræft diagnose.

Om udgivelsen af det nye album udtaler Yaucht:

We’re just figuring that out right now. But hopefully, it looks like it’ll be coming out early part of next year. I don’t know that it’s official yet, but that seems to be the direction we’re moving in.

More from Carsten Fjølner
Coheed and Cambria annoncerer nyt album
Det progressive rockband Coheed and Cambria er på vej med et nyt...
Read More
0 replies on “Beastie Boys udgiver nyt album”