Klondyke udsender opsamling

klondyke-presse2010-565x377

Mikael K har sammen med Klondyke udgivet 4 anmelderroste albums, men nu er det slut. Fremover vil han i bandsammenhæng kalde sig for Mikael K & Klondyke, og for at markere skiftet udgives opsamlingsalbummet Guldgravernes Opsamlingsheat den 8. februar. Albummet kommer til at indeholde 17 gamle sange og 3 helt nye. De tre nye numre bærer titlerne ”Natbaderne”, ”Et Tidspunkt Til Alt” og ”Marie Claire”. ”Natbaderne” er blevet spillet i radioen i løbet af året og ”Et Tidspunkt Til Alt” kan høres på Mikael Ks MySpaceside. Sangen er en fordanskning af Pete Seegers ”Turn Turn Turn” og har Allan Olsen og Signe Svendsen med som gæstevokalister.

Mikael K er lige nu ved at færdiggøre materiale til et nyt album, der skal indspilles i foråret 2010.

More from Carsten Fjølner
Lyt til nyt Ryan Adams-nummer
  Det tidligere omtalte velgørenheds-album Live From Nowhere Near You: Volume Two...
Read More
0 replies on “Klondyke udsender opsamling”