Årtiets bedste albums!

arcadefire-presse-2007-565x377

I anledning af skiftet til 2010 kårer diskant.dk 00’ernes tredive bedste albums. Vi gør det ikke blot ved at stille albummene op på endnu en liste, der kører fra 30-1, men derimod vil vi i løbet af januar levere en retrospektiv anmeldelse af hvert eneste af de tredive albums, der klarede sig med på listen.

Hver dag kl. 8 vil der blive lagt en ny anmeldelse ind til frit skue – d. 7. og d. 14. januar vil der også komme en anmeldelse kl. 14. Vi lægger ud med nummer 30 på listen i morgen og slutter af med nummer 1 den 31. januar. Man skal altså have lidt tålmodighed!

Flere af de albums, der er med på listen vil også kunne findes på andre lister og er svære at komme udenom – bl.a. kan det røbes, at Arcade Fire (billedet) er repræsenteret – men vi kan garantere for, at der også er et par gedigne overraskelser imellem.

Rigtig god læselyst!

More from Carsten Fjølner
Forkælet med frihed: Lars Ulrich – og hans band Metallica
Ukritisk og ensidig biografi Det er sjældent man har den glæde, at...
Read More
4 replies on “Årtiets bedste albums!”