Red Hot Chili Peppers har fået ny guitarist

redhotchilipeppers-presse-2006-565x377

Den australske musikportal Undercover kan i dag fortælle, at Red Hot Chili Peppers har fundet en erstatning for guitarist John Frusciante. Den nye guitarist hedder Josh Klinghoffer og han debuterer med bandet d. 29. januar.

30-årige Klinghoffer har tidligere spillet på nogle af Frusciantes soloalbums (bl.a. sidste års The Empyrean) ligesom de to har indspillet A Sphere In The Heart of Silence sammen. Klinghoffer har også spillet trommer i Ataxia (et sideprojekt med Fugazi bassist Joe Lally) og spillet sammen med blandt andre PJ Harvey, Gnarls Barkley og Beck.

Den 16. december meddelte Frusciante at han ikke længere var medlem i Red Hot Chili Peppers, der i øvrigt arbejder på materiale til et nyt album. Frusciante var med på chilipebernes Mother’s Milk (1989), Blood Sugar Sex Magic (1991), Californication (1999), By The Way (2002) og Stadium Arcadium (2006).

More from Carsten Fjølner
The Dandy Warhols annoncerer nyt album
Portland-bandet The Dandy Warhols udgiver den 24. april sit nye album This...
Read More
0 replies on “Red Hot Chili Peppers har fået ny guitarist”