Bad Afro udgiver australsk psykedelisk folk

thedollyrockermovement-aus-presse2009-565x377

Danske Bad Afro Records har en særdeles høj status rundt omkring i verden hos fans af garage- og punkrock. Selskabets ejer Lars Krogh har nemlig i den grad formået at skabe internationale kontakter, og siden starten i 1996, har selskabet udgivet plader, ep’er og singler med navne som bl.a Baby Woodrose, The Flaming Sideburns, Turbonegro og The Hellacopters.

Gennem det meste af Bad Afros eksistens har fokus været på den skandinaviske rock, men sidste år brød Lars Krogh sit skandinaviske cølibat, og udgav singler med italienske The Mojomatics og australske The Dolly Rocker Movement. Det er sidstnævnte, der d. 22. februar kommer med deres tredie album Our Days Mind The Tyme på Bad Afro. Selskabet  har sikret sig rettighederne til udgivelsen uden for Australien.

The Dolly Rocker Movement blev dannet i Sydney i 2002 og de er stærkt inspireret af garage rock fra 60’erne, psykedelisk rock og West Coast folk. 

Bandets to første plader – Electric Sunshine og A Purple Journey Into The Mod Machine – udkom begge på australske Off The Hip i 2006, men fås nu som download i hele verden via Bad Afro. 

www.myspace.com/thedollyrockermovement

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Opeth – Video-interview
Svenske Opeth har gennem de sidste 20 år og 9 studiealbums efterhånden...
Read More
0 replies on “Bad Afro udgiver australsk psykedelisk folk”