Them Crooked Vultures til Roskilde

themcrookedvultures-presse-2009-565x377

Roskilde Festival har gjort et scoop med hensyn til bookingen til den kommende festivals program. Festivalen har nemlig fået fingre i supergruppen Them Crooked Vultures, der tæller medlemmerne Josh Homme (QOTSA), Dave Grohl (Foo Fighters) og John Paul Jones (Led Zeppelin).

Bandet spiller psykedelisk, groovy rock, hvilket kan høres på deres første selvbetitlede album. Skulle man frygte, at der bare er tale om engangs-forestilling, kan man godt tro om igen, for Them Crooked Vultures har allerede annonceret plade nummer to.

Roskilde Festival bedyrer at denne uge står i rockens tegn, så flere navne vil blive offentliggjort allerede imorgen.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Bands med power tilføjet Roskilde-programmet
For de der ikke synes der har været kant nok i de...
Read More
0 replies on “Them Crooked Vultures til Roskilde”