Lyt til nyt fra Black Rebel Motorcycle Club

Foto: Tessa Angus
Foto: Tessa Angus

Black Rebel Motorcycle Club vender til marts tilbage med deres 6. studiealbum Beat The Devil’s Tattoo. Siden sidste album er der sket en udskiftning på trommestolen, hvor Nick Jago er blevet erstattet af Leah Shapiro. Shapiro har bl.a. været trommeslager for The Raveonettes, når de har været på tour i USA.

Grundsporene til Beat The Devil’s Tattoo er kommet i kassen på bare fire dage i Station House Studierne i Los Angeles, og der er skrevet 23 numre til pladen, hvoraf kun 13 er med på den endelige udgivelse.

Du kan høre og downloade det nye nummer “Conscience Killer” kvit og frit her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny Bokassa video
Norske Bokassa er blevet Lars Ulrichs darlinge, og så er det jo...
Read More
0 replies on “Lyt til nyt fra Black Rebel Motorcycle Club”