Woven Hand kommer til Danmark

davideugeneedwards-2008-565x377

I januar måned kårede vi har på diskanten 00ernes tredive bedste albums. Ottendepladsen blev indtaget af 16 Horsepowers’ Secret South. Den altoverskyggende frontmand i det nu hedengangne band kommer nu til Danmark og giver koncert med sit soloprojekt Woven Hand. Selvom Woven Hand er Edwards’ projekt, så kommer han ikke alene; med sig har han en bassist, en trommeslager og en keyboardspiller.

Første gang undertegnede så David Eugene Edwards live var på Lille Vega tilbage i 2004, hvor den gotisk mester kun bevæbnet med banjo og dommedagsvokal fik hele salen til at vibrere. Dengang havde han Br. Danielson og Sufjan Stevens til at varme op for sig. Hvem det bliver denne gang vides endnu ikke.

Woven Hand giver koncert i Vega i København 23. maj og i VoxHall i Århus 24. maj.

More from Carsten Fjølner
Alcoholic Faith Mission tager på tour
Danske Alcoholic Faith Mission tager fra den 2. november på en lille...
Read More
One reply on “Woven Hand kommer til Danmark”