Lis Er Stille udgiver sit tredje album

Foto: Kasper Homme
Foto: Kasper Homme

Den 10. april 2006 udgav Lis Er Stille debuten The Construction Of Amp Train, den 10. April 2007 udgav bandet sit andet album Apathobvious og, ja, den 10. april 2010 udgiver Lis Er Stille sit tredje album, der har fået titlen The Collibro.

Med udgangspunkt i sanger og pianist Martin Byrialsens udkast, har orkesteret sammen komponeret pladen over de seneste to et halvt år. I november gik de fire medlemmer i hi for at indspille. Uden tekniker og uden producer. Ingen indblanding i optagelserne – ren Lis. Efter halvanden måneds indespærring, blev pladen sendt til den mørke kulde i Nordsverige, for at blive mixet og masteret af Magnus Lindberg, der også står bag de svenske postmetal konger Cult Of Luna.

Tracklisten til The Collibro:

1. all the blood
2. send in the scouts
3. recalling the color
4. like a common wave
5. shards of the ending
6. through the quest of your designs
7. break or steal
8. the real children
9. the painted
10. behold the remnant pars of me
11. in the seed
12. beneath the broken country

Coveret til The Collibro:

cover-liserstille-thecollibro-2010-300x300

More from Carsten Fjølner
23.10.05 – Richmond Fontaine – Loppen, København
Ægte americana indtager Danmark. Søndag aften optrådte det seneste halvandet års mest...
Read More
0 replies on “Lis Er Stille udgiver sit tredje album”