Bad Religion giver live-download væk

badreligion-30aarsjubilaeum-2010-565x377

Det legendariske amerikanske punkband Bad Religion har efterhånden en del år på bagen – helt nøjagtigt 30 af slagsen – og det skal selvfølgelig fejres. Derfor vil bandet på deres kommende tour indspille et livealbum, som skal komme deres fans til gode.

Som en tak til alle Bad Religion fans for deres support gennem årene, vil bandet nemlig give indspilningen 30 Years Live væk til alle der registrerer sig på mailinglisten. Klik her for at skrive dig op til de gratis glæder!

På den forestående tour vil bandet også spille numre fra den næste plade, der udkommer til efteråret. Så selvom alderen langsomt stiger, lader det ikke til at den er begyndt at trykke endnu.

One reply on “Bad Religion giver live-download væk”