Teitur udgiver dvd den 29. marts

teitur-presse2008-565x377

Den 30. november 2008 spillede Teitur en udsolgt koncert i Operaen på Holmen. Hvis man ikke lige var til stede under den koncert, så får man nu muligheden for alligevel at opleve Teitur sammen med DR’s Underholdnings Orkester der, sammen med Vokal Ensemblet, gjorde Teitur med selskab på scenen.

Det hele blev nemlig optaget af DR og nu kommer det på en live cd med tilhørende dvd. Det er Teiturs første live-udgivelse nogensinde og ud over hele The Singer-albummet finder man også sange som ”Josephine” og ”Great Balls of Fire” op albummet.

Teitur, der åbnede Orange Scene på Roskilde Festivalen 2008 og han vandt en DMA for Årets Danske Sanger i 2007 og en DMA for Årets Danske Singer/Songwriter Udgivelse med The Singer i 2009.

cover-teitur-anightattheopera-2010-450x300<

More from Carsten Fjølner
Gadestøj på Israels Plads
Støvet fra Distortion har kun lige lagt sig tilrette ved siden af...
Read More
0 replies on “Teitur udgiver dvd den 29. marts”