Reverend Shine Snake Oil Co. spiller i morgen på JazzHouse

Foto: Anders Graver
Foto: Anders Graver

Sidst Reverend Shine Snake Oil Co. indtog Copenhagen JazzHouse, stod mange københavnere forgæves i kø på en regnvåd Niels Hemmingsens Gade. Nu får de atter chancen for at se lyset og modtage Reverend Shines livgivende bluessakramenter, når det farverige band lukker op for ”The Medicine Show” i morgen.

Reverend Shine Snake Oil Co. består af en flok omrejsende musikmedicinmænd, der blander swing med amerikanske folkefortællinger, mikset med rock-steady og svedig megafonprædiken, lader det boble og syde af blues tilsat smile punkrock, og koger det hele ind til en helende eliksir – Snake Oil.

Udover “The Medicine Show” med Reverend Shine Snake Oil Co. og special guests som den gambianske koraspiller Basiru Suso, byder aftenen også på filmpremiere og live uropførelse af det til filmen hørende soundtrack af bandet The Horsemen.

Billetter til koncerten kan købes i døren og i forsalg via billetlugen for 120 kr. + gebyr.

More from Carsten Fjølner
Dear Reader: Replace Why With Funny
Dear Reader lyder til tider lidt ala Jaymay i uptempo, og er...
Read More
0 replies on “Reverend Shine Snake Oil Co. spiller i morgen på JazzHouse”