Ryan Adams går metal

ryanadam-presse2007-565x377

Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en lind strøm, men nu er der alligevel gået noget tid siden sidste udgivelse, Cardinology, der udkom i 2008. Adams har selvfølgelig ikke ligget på den lade side, men arbejdet på det næste album ORION, der viser helt nye sider af den ellers så alsidige sangskriver.

På Ryan Adams hjemmeside kan man høre et nummer fra den kommende plade, og ifølge Ryan Adams selv er der tale om hans mest rene metalplade. Adams bruger da også både growl og falset-vokal på nummeret, så der sgu’ noget om snakken, men det hele er selvfølgelig med et Ryan Adams twist.

På hjemmesiden står der, at man er igang med at trykke ORION på vinyl, og i den forbindelse er der en afstemning om, hvorvidt man er interesseret i at købe vinyl-udgaven af pladen.

Afslutningsvist påpeger Ryan Adams med et humoristisk glimt i øjet, at ingen B.C. Rich guitarer blev skadet under optagelserne til ORION.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Ark festede i Pumpehuset
Fredag aften, var der lagt i ovnenen til det helt store pop-show...
Read More
0 replies on “Ryan Adams går metal”