Bliv opvarmningsband på Kashmirs tour!

kashmir-presse-565x377

Kashmir har, i et forsøg på at hjælpe danske talenter frem i rampelyset, indgået en aftale med Royal Beer, der går ud på, at et heldigt (dygtigt!) band kan vinde 50.000 kroner og jobbet som opvarmningsband på Kashmirs efterårstour.

Ifølge Gaffa udtaler Kashmirs frontmand Kasper Eistrup dette om konceptet:

Vi var ikke i tvivl, da vi blev præsenteret for ideen. Musikken har givet os en masse uvurderlige oplevelser og erfaringer, som vi gerne vil bringe videre til morgendagens talenter. Dansk musik skal hele tiden udfordres og stimuleres, så der kan skabes grobund for nye talenter — og hvis vi kan være med til at hjælpe en kommende stjerne på vej, så er det vores måde at give noget retur til rockmusikken.

Der er altså ikke bare penge og koncerter i udsigt til vinderne, men også uvurderlig knowhow fra et af tidens største danske rockbands.

www.royalbeer.tv fortæller Kashmir mere om konceptet og man kan tilmelde sit til konkurrencen.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Bliv opvarmningsband på Kashmirs tour!”