Lorenzo Woodrose spiller solo på Drone torsdag

babywoodrose-lorenzo-presse2009-565x377

Baby Woodrose udgav sidste år deres 6. album under titlen Baby Woodrose. Det var et album, der varslede nye tider ikke mindst på lineup-fronten, da kaptajn Lorenzo Woodrose skiftede resten af bandet ud med nye ansigter.

Næste Baby Woodrose koncert er først d. 7. maj i Amager Bio, men inden da er det altså også muligt at opleve Lorenzo Woodrose live, når han nu på torsdag d. 8. april spiller en sjælden solokoncert på Drone på Nørrebro.

Både før og efter koncerten vil Fuzz Daddy og Onkel Ralph vende plader og spille spraglet psychedelia. Koncertstart er sat til kl. 21, og der er ingen undskyldning for at blive væk, for koncerten er helt gratis.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Kurt Vile på vej med nyt
Den amerikanske indierocker Kurt Vile har offentliggjort at et album er på...
Read More
0 replies on “Lorenzo Woodrose spiller solo på Drone torsdag”