ESCHO holder fest i Warehouse9

Lørdag den 17. april lukker Warehouse9 dørene op for en interessant musikalsk aften arrangeret af det ligeså interessante selskab ESCHO, der bl.a. har udgivet KLoAK, Mit Nye Band og for nylig en ganske interessant compilation.

Om arrangementet skriver ESCHO:

Nu hvor solen kravler længere og længere op på himlen for hver dag der går, ruller den lille fugle en jordbunden lort ud af vingeærmet. Ejakulationen foregår på Warehouse9, hvor Golden Cup indhyllet i sci-fi støj og subliminale parenteser lander et italiensk rumskib oven på catalanske Summer Recreation Camps halvflade luftmadras af lykke. Rollen som kæpholder varetages med tudehornsekvilibrisme af den tyske lydkunstner Pit Noack, mens TV Buddhas fra Israel fylder sig selv og andre i billige parfumer i det noget improviserede tax-free-område, hvor også den franske Aymeric Hainaux balancerer chokolade i kulørt papir med sin stemme.

Underholdningen står følgende bands for (klik på bandnavnet for at komme videre til en Youtube-video, der bekræfter, at det nok skal blive underholdende!):

Golden Cup (Bologne)
Summer Recreation Camp (Barcelona)
Aymeric Hainaux (Nice)
TV Buddhas
(Tel Aviv)
Pit Noack (Hannover)

Info:
Lørdag 17. april 2010. Klokken 21-02. Entré 50,-
Warehouse9, Halmtorvet 13D bygning 66, København
Forsalg i Sort Kaffe & Vinyl, Skydebanegade 4, Kbh. V

More from Carsten Fjølner
Metallica udgiver live dvd den 23. november
Som vi tidligere har kunnet fortælle, så udgiver Metallica en koncert-dvd indeholdende...
Read More
0 replies on “ESCHO holder fest i Warehouse9”