01.07.10 – Sick of it All – Arena, Roskilde Festival

Sick Of It All på Roskilde Festival 2010 (Foto: Claus Michaelsen)

Efter en albumpause på fire år vendte Sick of it All tidligere i år frygteligt tilbage med Based on a True Story. Et forrygende album, der viser, at der på ingen måde er gået metaltræthed i bandet, der næste år kan fejre 25 års jubilæum som eksponent for den mere hårdtslående New York Hardcore som de sammen med blandt andre Pro-Pain fik gjort populær langt ud over bygrænsen. Og selvom bandet med de to Koller-brødre i spidsen efterhånden er oppe i årene så formår de stadig at give den gas live! Af gode årsager kan de ikke fyre deres Braveheart-trick af på Roskilde Festivalen, men alligevel fik de publikum op af stolene. Oppe foran scenen var der den obligatoriske mosh-pit og rundt blandt publikum opstod spontan ’dans’ og circle-pits. Og fællessang! For selvom Sick of it All er hardcore ind til benet, så har de efterhånden et imponerende bagkatalog af anthems som deres store fanskare kan synge med på. ”Let’s celebrate that we don’t give a fuck”.

Som altid var bandet tændte og sanger Lou Koller løb rundt på scenen og var i konstant kontakt med publikum, der hoppede mere og mere rundt som koncerten skred frem. Desværre blev koncerten skæmmet af en noget mudret lyd, der gjorde, at det var svært at skille instrumenterne fra hinanden. Men heldigvis handler Sick of it All ikke om ren vellyd, men mere om energi – som de havde så rigeligt af. Derfor forblev den dårlige lyd også en næsten ubetydelig detalje i en god koncert, hvor Sick of it All fik vist at det ikke er tilfældigt, at der stadig kommer nye fans til den allerede betragtelige skare.
[nggallery id=93]

0 replies on “01.07.10 – Sick of it All – Arena, Roskilde Festival”