Ny video med Avett Brothers. Live-album på vej

North Carolina-brødrene i The Avett Brothers har netop udgivet en video til deres seneste single, “Head Full of Doubt/Road Full of Promise”, der stammer fra albummet I and Love and You, der udkom I Danmark tidligere i år. Videoen kan ses midt på siden her, hvor der også kan læses mere om den.

Hvis man ikke har nok i en ny video med The Avett Brothers, så er der også en live-cd og dvd på vej. Cd’en vil være liveindspilninger fra bandets koncert i Bojangles Coliseum, Charlotte, N.C. Dvd’en vil udover koncerten også indeholde interviews med bandet. Titlen er Live, Volume 3 og udgivelsen er mixet af producer Ryan Hewitt, der også stod bag I and Love and You.

Udgivelsen er sat til at udkomme den 5. oktober.

More from Carsten Fjølner
The Sadies: In Concert Volume 1
The Sadies og Albini viser hvordan man skærer et livealbum Med nye...
Read More
0 replies on “Ny video med Avett Brothers. Live-album på vej”