Bear In Heaven og Oh No Ono slår pjalterne sammen i Lille Vega

Den 10. august får danske indiefans mulighed for at opleve de hypede synthprog-pop’ere Bear In Heaven i et noget usædvanligt setup. Brooklyn-bandet tager nemlig vennerne fra danske Oh No Ono med på scenen i når de giver koncert i Lille Vega. Koncerten vil bestå af numre fra begge bands samt hidtil uhørte kollaborationsnumre. Opvarmningen står danske Treefight For Sunlight for.

Bear In Heaven fik sidste år et mindre gennembrud med albummet Beast Rest Forth Mouth, som bl.a. Pitchfork var glade for og de kvitterede med karakteren 8,4. Albummet udkommer i Danmark senere på måneden med en ekstra cd med remixes af de oprindelige numre.

Bear in Heaven og Oh No Ono mødtes i New York tilbage i januar måned, hvor de to bands delte scene på legendariske Mercury Lounge. Siden da har de dyrket deres forkærlighed for hinanden og musikken – bl.a. har Oh No Ono remixet Bear In Heavens ”Lovesick Teenagers”.

Billetprisen til koncerten er 120 kr. + gebyr og de købes enten via Vega, Billetlugen eller i Fona-butikker.

More from Carsten Fjølner
Olesen-Olesen: Kain og Abel
Stor udgivelse af Olesen-Olesen Med Kain og Abel sætter duoen Olesen-Olesen et...
Read More
0 replies on “Bear In Heaven og Oh No Ono slår pjalterne sammen i Lille Vega”