Sufjan Stevens udgiver EP

Som et lyn fra en klar himmel udsendte Asthmatic Kitty Records i fredags en mail, hvori de kunne annoncere, at Sufjan Stevens havde udgivet en ny Ep, som man kunne downloade fra det forholdsvist nye DIY website, Bandcamp. Fra i dag af, skulle det også være muligt at købe Ep’en på bl.a. iTunes.

Ep’en koster blot 5 dollars og indeholder hele otte numre, der i alt strækker sig over en hel time. Titlen på Ep’en er All Delighted People og hovednumrene er to forskellige versioner af det over elleve minutter lange titelnummer.

Foreløbigt kan Ep’en kun købes digitalt, men det er planen, at den skal udkommer på cd og 180 gram vinyl i december.

More from Carsten Fjølner
Weezer og Ryan Adams skriver sang sammen
Ryan Adams har efterhånden været involveret i en del forskellige projekter og...
Read More
0 replies on “Sufjan Stevens udgiver EP”