Omar Souleyman indtager kirken på Blågårds Plads

På lørdag er der en anderledes oplevelse i vente for dem, der vælger at lægge vejen forbi kirken på Blågårds Plads. Denne aften gæstes kirken nemlig af syriske Omar Souleyman, der siden 1994 har udsendt mere end 500 kassettebånd. I 2006 fik det amerikanske pladeselskab Sublime Frequencies øjnene op for bandet og udsendte opsamlingen Highway To Hassake – og siden har vi vesterlændinge haft muligheden for at lytte til autentisk syrisk indie. Og nu har vi så muligheden for at stifte yderligere kendskab til musikken, der bevæger sig i et væld af genrer.

Koncerten løber af stabelen lørdag den 4. september i kirken på Blågårds Plads. Dørene åbnes kl. 20 og prisen er blot 70 kroner. For den pris får man udover Omar Souleyman også Nikolas og DJ Max (Rubadub Sundays)

More from Carsten Fjølner
Neutral Milk Hotel bliver udgivet på vinyl
Merge Records har besluttet at udgive begge Neutral Milk Hotels albums på...
Read More
0 replies on “Omar Souleyman indtager kirken på Blågårds Plads”