Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse

Danske Agnes Obel udgav tidligere på året ep’en Riverside, der viste et sjældent stort talent. Den 4. oktober udsender hun sit debutalbum i Danmark, Philharmonics, der udgives på det anerkendte tyske pladeselskab [Pias].

Agnes Obel er bosat i Tyskland og selvom hun både har spillet på SPOT Festivalen og varmet op for Jónsi i Vega, så er hun stadig et relativt ukendt navn i Danmark. Det kan der måske bliver lavet om på når hun spiller sin første ’rigtige’ koncert i Danmark på Copenhagen Jazzhouse den 14. november. Herfra skal i hvert fald lyde en varm anbefaling af koncerten.

More from Carsten Fjølner
Okkervil River har cover, trackliste og gratis download klar
Tidligere på året kunne vi fortælle, at Okkervil River den 10. maj...
Read More
0 replies on “Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse”