Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse

Danske Agnes Obel udgav tidligere på året ep’en Riverside, der viste et sjældent stort talent. Den 4. oktober udsender hun sit debutalbum i Danmark, Philharmonics, der udgives på det anerkendte tyske pladeselskab [Pias].

Agnes Obel er bosat i Tyskland og selvom hun både har spillet på SPOT Festivalen og varmet op for Jónsi i Vega, så er hun stadig et relativt ukendt navn i Danmark. Det kan der måske bliver lavet om på når hun spiller sin første ’rigtige’ koncert i Danmark på Copenhagen Jazzhouse den 14. november. Herfra skal i hvert fald lyde en varm anbefaling af koncerten.

More from Carsten Fjølner
Nyt Arcade Fire album bekræftes af pladeselskab
Der har i et stykke tid været rygter om, at Arcade Fire...
Read More
0 replies on “Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse”