SLUT: Volbeat-konkurrence

Vind et eksemplar af Volbeats nye album.
Foto: Lars Asmussen

I samarbejde med EMI Music sætter vi 3 eksemplarer af Volbeat’s nye album Beyond Heaven/Above Hell på højkant.

Volbeat har i årenes løb høstet rigtig gode anmeldelser her på diskant.dk. Deres nye fik dog en lidt hård medfart – som det også har været tilfældet andre steder i den danske presse. I udlandet er anmeldelserne dog anderledes positive, så det er bestemt ikke et enigt anmelderkorps, der i de seneste uger har bedømt albummet.

Hvis du ikke selv har haft muligheden for at bedømme Beyond Heaven/Above Hell, så har du nu chancen for at vinde et eksemplar og lytte til det alt det du vil. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest lørdag d. 9. oktober.

Hvad hedder Volbeats debut fra 2005?

a) Rock the Rebel/Metal the Devil
b) The Strength / The Sound / The Songs

More from Carsten Fjølner
Telekinesis: Telekinesis!
Det er langt fra godt alt hvad Telekinesis leverer på debutalbummet af...
Read More
0 replies on “SLUT: Volbeat-konkurrence”