Soundtrack Of Our Lives udgiver opsamling

Foto: Fredrik Wennerlund

Svenske The Soudtrack Of Our Lives (TSOOL) har eksisteret siden 1995, og i løbet af karrieren er det blevet til fem studie albums, hvor den seneste, Communion fra 2008, var et dobbeltalbum med hele 24 numre.

Med et 15-års jubilæum på tapetet, er det naturligt at stoppe op og kigge tilbage på fordums bedrifter. Det gør TSOOL også med Golden Greats no. 1, som kommer til at indeholde remasterede versioner af klassikere fra gruppens bagkatalog samt det nye nummer “Karmageddon” (se video nedenfor). Mastereringen er foregået i Svenska Grammofonstrudion i løbet af sommeren, og opsamlingen udgives d. 24. november.

Se videoen til “Karmageddon” her:

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Entakt opløses og forærer EP væk
Det danske band Entakt har valgt at kaste håndklædet i ringen, og...
Read More
0 replies on “Soundtrack Of Our Lives udgiver opsamling”