Lyt til det kommende Monster Magnet album

Amerikanske Monster Magnet, som nok må regnes for et af det største bands inden for stoner rock genren, udgav deres seneste album 4-way Daiblo i 2007, og efter undertegnedes mening floppede denne plade totalt. Pladen kom efter en større nedtur for bandchef Dave Wyndorf, som resulterede i en overdosis. På 4-way Daiblo forsøgte Wyndorf at bearbejde disse oplevelser og på den efterfølgende tour, var det tydeligt at se, at Wyndorf var fysisk mærket af oplevelserne, da bl.a. hans vægt havde taget et gevaldigt spring opad. Derfor skulle det være interessant at se om Monster Magnet ville være færdige som gårdsangere, eller om de ville være i stand til at rejse sig igen ved den hest de var faldet ved.

Nu er Wyndorf og Monster Magnet dog tilbage med et nyt udspil, for d 29. oktober udkommer Mastermind via østrigske Napalm Records og ifølge Wyndorf selv er der noget at glæde sig til:

It’s a big, beefy ball of demented anthems and power rock. The music itself is exaggerated and muscular. Like classic rock gone insane! Giant hooks, giant sounds. The rockers are direct and intense. The ballads, trippy and strange. It’s guitar heaven.

Tracklisten til Mastermind ser således ud:
Hallucination Bomb
Bored With Sorcery
Dig That Hole
Gods And Punks
The Titan Who Cried Like A Baby
Mastermind
100 Million Miles
Perish In Fire
Time Machine
When The Planes Fall From The Sky
Ghost Story
All Outta Nothin’

Lige nu er det muligt at lytte til Mastermind i sin fulde længde via AOL Music.

Du kan se videoen til første singlen “Gods and Punks” her:

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
0 replies on “Lyt til det kommende Monster Magnet album”