Wavves: King Of The Beach

Hvis man kan forestille sig et blend af blandt andet noget Glasvegas (uden det oppustede), tidlig Ash, Raveonettes og Beach Boys, så har man en ide om, hvor King Of The Beach lydmæssigt befinder sig.

Forrygende album fra Wavves er pakket med skrattende og humørløftende indie

San Diego bandet Wavves, der ledes af Nathan Williams, har været en del i vælten på grund af diverse skandaler, men også på grund af en massiv positiv respons. Wavves har mange steder været omtalt som et kommende stjerneband, der med deres slacker-indie er et friskt pust på rockscenen.

Og hvis der er noget, man kan kalde Wavves’ andet album, King Of The Beach, så er det netop friskt. Albummet leverer tolv fængende tracks, der trækker på poppunk, skate, surf og tresserpop ”The San Francisco Way”. Lyden er skramlet, her og der ret så lo-fi og fandens energisk. King Of The Beach bliver løftet af et anseligt touch af DIY og en humoristisk og uprætentiøs tilgang, som hele tiden balancerer smukt med sangenes melodiøse karakter.

Albummet er derudover også en mindre opvisning i musikalsk iderigdom og tæft. Nathan Williams får smedet mange input sammen, men formår at holde udtrykket klart og simpelt. Hvis man kan forestille sig et blend af blandt andet noget Glasvegas (uden det oppustede), tidlig Ash, Raveonettes og Beach Boys, så har man en ide om, hvor King Of The Beach lydmæssigt befinder sig.

Der er ingen tvivl om, at når vi runder det kommende nytår, så vil Wavves andet album vise sig at være et af de fedeste indie-album dette år.

Written By
More from Steen Bech
Murder-interview
A Date With Murder Tirsdag den 5. december havde jeg en morderisk...
Read More
0 replies on “Wavves: King Of The Beach”