At The Gates gendannes….igen!

Foto: Niklas Sundin

Da svenske At The Gates i 2008 blev gendannet, var det en drøm for mange fans (inklusiv undertegnede), der gik i opfyldelse. Efter 12 års dvale tog det legendariske melodeath band i en kort periode en tur ud på landevejen igen, så mani bandet en gang for alle kunne tage afsked på en god måde . Touren var et sandt triumftog, hvilket koncerten på 2008-udgaven af Roskilde Festival var et bevis på.

Men nu ser det ud som om den stærkt begrænsede reunion tour ikke var en enlig svale, for på den officielle At The Gates MySpace-side har bandet nu offentliggjort to koncerter til næste sommer, og ifølge At The Gates, vil tourplanen blive opdateret med flere koncerter. Hvor og hvornår bandet spiller, skal blive spændende, men man kunne da håbe på at Copenhells bookere skynder sig ud af busken.

At The Gates holder dog stadig fast i at der ikke kommer mere nyt musik.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ønsk numre til Den Sorte Skoles Roskilde jubilæums-koncert
Når Dyrskuepladsen i Roskilde i slutningen af juni fyldes med musik- og...
Read More
0 replies on “At The Gates gendannes….igen!”