The Gaslight Anthem arbejder snart på nyt

Det amerikanske punkrock band The Gaslight Anthem begynder at arbejde på deres kommende album allerede til januar. Det fortæller sanger og guitarist Brian Fallon på sin blog. Hvornår bandet forventer at have albummet klar fortæller han ikke noget om, men med det nyligt udgivne American Slang (2010), så har de nok ikke ligefrem travlt.

The Gaslight Anthem udgav debuten Sink Or Swim i 2007 og fulgte op med The ’59 Sound, der gav bandet sit helt store gennembrud, allerede året efter. I en periode derefter var de ’nye Springsteens’ på alverdens musikblades forsider. En popularitet The Gaslight Anthem ikke helt har formået at holde i kog på trods af det anmelderroste American Slang.

Fallon skriver også, at Dire Straits og bluesmusikken kan få en stor indflydelse på det kommende album. Mark Knofler er i øvrigt et geni, ifølge Fallon, og The National har med High Violet udgivet et af 2010s bedste albums.

More from Carsten Fjølner
Annemarie Zimakoff på vej med nyt album
Da Annemarie Zimakoff udgav sit debutalbum tilbage i 2008 blev hun har...
Read More
0 replies on “The Gaslight Anthem arbejder snart på nyt”