Don Henley arbejder på country-coveralbum

Sidst Don Henley udgav et soloalbum var tilbage I 2000, hvor Inside Job blev sendt i butikkerne. Eaglen fik ikke de store roser med på vejen for albummet og siden har der ikke været meget at komme efter fra Don Henley på solofronten.

Nu er han så endelig i studiet igen! Ikke med nye selvskrevne sange, men med et par håndfulde countrynumre, som Henley vil give sin fortolkning af. Der er desværre stadig ingen titler på banen, men ifølge Eagles-fansiden L&M’s Eagles Fastlane, så blive albummet indspillet i Nashville sammen med producer/trommeslager Stan Lynch (Tom Petty & the Heartbeakers).

Tilbage i 1993 blev der lavet et countryalbum med titlen Common Thread med The Eagles-covers fra kunstnere som Travis Tritt, Clint Black, Alan Jackson, Vince Gill, Tanya Tucker og Brooks & Dunn. Det album banede vejen for en gendannelse af The Eagles, så måske Don Henley vil betale lidt tilbage til et par af kunstnerne?

Don Henley har tidligere udgivet soloalbummene I Can’t Stand Still (1982), Building The Perfect Beast (1984), The End of the Innocence (1989) og Inside Job (2000). Don Henley udgav albummet Long Road Out of Eden med The Eagles i 2007.

Hvornår det nye album udkommer vides endnu ikke.

More from Carsten Fjølner
Lisa Hannigan: Passenger
Damien Rice’s tidligere sidekick Lisa Hannigan har med Passenger taget et stort...
Read More
0 replies on “Don Henley arbejder på country-coveralbum”