Lorenzo Woodrose udgiver omfattende katalog digitalt

Lorenzo Woodrose er nok bedst kendt for sin plads i Baby Woodrose, men den danske sanger/guitarist/sangskriver har også slået sine folder i forskellige sideprojekter gennem tiden. Da meget af materialet ikke længere er tilgængeligt, har hr. Woodrose nu udsendt en masse sjældent guf (fik i den?) digitalt via sitet Bandcamp.com, hvor man både kan købe downloads og streame numre.

For Baby Woodrose og projekterne Dragon Tears og Spids Nøgenhat, er det muligt at downloade to tracks fra hver plade i  bagkataloget for kun 2 euro. Af mere sjældne sager, ligger de fire Pandemonica udgivelser i fuld længde, samt hele fire albums med uudgivne numre – hvoraf det ene har en samplet spilletid på 2 timer!

Der burde altså være nok at give sig i kast med, hvis man er Baby Woodrose fan.

Find alle udgivelser på Bandcamp.com.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Haunted klar med nyt line up
Svenske The Haunted oplevede sidste år en medlemsflugt, der gav folkekirken baghjul,...
Read More
0 replies on “Lorenzo Woodrose udgiver omfattende katalog digitalt”