Stream hele det kommende Foo Fighters album lige her

Den 11. april udgiver Foo Fighters sit syvende album, Wasting Light. Albummet er produceret af Garbage’s Butch Vig, der også sad i producerstolen under indspilningerne af Nirvana’s Nevermind. Albummet gæstes af Krist Novoselic, der i sin tid spillede bas i Nirvana.

Udover Wasting Light udgiver Foo Figters også et cover-album i løbet af april. Det sker nærmere bestemt den 16. april – i forbindelse med Record Store Day – og det indeholder bl.a. numre, der oprindeligt er indspillet af Pink Floyd, Prince og Paul McCartney.

Lyt til hele Wasting Light her:
Wasting Light by Foo Fighters

More from Carsten Fjølner
Stairway Festival gentager succesen
Baby Woodrose og Oh No Ono er hovednavne, når Stairway Festival, lørdag...
Read More
0 replies on “Stream hele det kommende Foo Fighters album lige her”