Iron & Wine + NOFX klar til Malmøfestivalen

Hvert år i august finder der et sandt overflødighedshorn af kulturbegivenheder sted i den sydsvenske by Malmø. Med fokus på så forskellige områder som musik, film, mad, kunst osv, burde der være noget for en hver smag. Og bedst af alt, så er Malmøfestivalen, som overflødighedshornet på ordentligt svensk hedder, gratis at deltage i.

Festivalen har netop offentliggjort de første musiknavne til dette års festival, og bookerne lægger hårdt ud med amerikanske navne som Iron & Wine, NOFX og No Use For A Name. De to sidste skatepunk bands spiller begge mandag aften.

Derudover gæstes festivalen indtil videre også af Dollykollot, Those Dancing Days, Eric Saade, Best Coast (US), Orup, Boysetsfire (US), Bouncing Souls (US) og Baskery.

Malmøfestivalen finder sted fra d. 19.-26. august, og du kan følge med i programmets tilføjelser her: www.malmofestivalen.se

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Anathema udgiver DVD/Blu-ray/CD-box
Britiske Anathema har i den grad haft vind i sejlene efter de...
Read More
One reply on “Iron & Wine + NOFX klar til Malmøfestivalen”