The Jayhawks annoncerer nyt album


Det har længe været kendt, at Mark Olson er vendt tilbage til Gary Louris og det legendariske alt. country-band The Jayhawks. Nu er der kommet en dato på bandets kommende album, Mockingbird Time, der er sat til at udkomme den 20. september på Rounder Records. Albummet vil være det første med både Mark Olson og Gary Louris siden Tomorrow and Green Grass fra 1995.

Det nye album blev inspillet i løbet af en måned i Minneapolis i vinteren 2010. Albummet er produceret af Louris, der har skrevet alle sangene sammen med Olson.

Gary Louris udtaler:

The difference from then and now is that Mark and I have both experienced different kinds of music and expanded our palates. So this record has moments of experimentation and a bit of worldliness. I like a well-crafted, in-and-out kind of song, but with Mark, the lyrics dictate the music, and he’ll go off into interesting, asymmetrical compositions. So it’s a nice balance. Certain things were meant to be—like peanut butter and jelly—and Mark and I just work well together. And having done a lot of co-writing during the last six or seven years, I’m more appreciative of the magic that we have together. That doesn’t come along very often for anybody.

The Jayhawks giver koncert i Amager Bio den 10. august.

Se tracklisten til Mockingbird Time herunder og endnu længere nede ligger en video som bandet har indspillet til Rolling Stone.

1. Hide Your Colors
2. Closer to Your Side
3. Tiny Arrows
4. She Walks in So Many Ways
5. High Water Blues
6. Mockingbird Time
7. Stand out in the Rain
8. Cinnamon Love
9. Guilder Annie
10. Black Eyed Susan
11. Pouring Rain at Dawn
12. Hey Mr. Man

More from Carsten Fjølner
Lyt til hele det kommende Marissa Nadler-album
Som vi tidligere har omtalt her på siden, så udgiver Bostons Marissa...
Read More
0 replies on “The Jayhawks annoncerer nyt album”