(Næsten) nyt Anathema album til september


Britiske Anathema udgav sidste år det i særdeleshed anmelderroste album We’re Here Because We’re Here, der var første regulære plade i 7 år. Problemer med et opløst pladeselskab lod bandet stå uden kontrakt, og derfor måtte Anathema finansiere pladen selv, hvilket bl.a. skete ved i 2008 at sende Hindsight på gaden. Der var her tale om akustiske versioner af gamle numre samt et par nye skæringer.

Samme fremgangsmåde benytter Anathema sig nu af igen, da de 5. september udsender Falling Deeper, der består af nye arrangementer af numre fra bandets tidlige historie. Om pladen skriver bandet:

It’s a mesmerising blend of the orchestral – majestic and at times ethereal – with beautiful vocal arrangements and our unique ‘feedback’ lead guitars, all centred around a grand piano and a huge rhythm section. All the layers work together to convey the haunting internal landscapes Anathema have become renowned for.

Falling Deeper indeholder bl.a nye arrangementer af “Crestfallen”, “Kingdom”, “Sunset Of Age” og “Everwake”, hvor tidligere The Gathering sanger Anneke van Giersbergen overtager vokalen. Pladen er produceret af Daniel Cavanagh og mixet af Andrea Wright i Parr St Studios (Elbow, Coldplay og Echo and the Bunnymen). De orkestrale arrangementer er sammensat af Dave Stewart, der også arbejdede med bandet på We’re Here Because We’re Here.

Læs mere om Falling Deeperbandets officielle website.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny video fra Demon Head
22. februar smider danske Demon Head deres kommende album Hellfire Ocean Void...
Read More
0 replies on “(Næsten) nyt Anathema album til september”