Hør M Ward og Carlos Forster i skøn forening


I en weekend i 2003 begyndte Carlos Forster og Matt Ward at skrive et par sange sammen. I tidens løb er det blevet til at helt album, som Carlos Forster netop har udgivet i eget navn. Albummet har fået titlen Family Trees og er indspillet i perioden 2003 til 2009. Nummeret som kan høres nedenfor er skrevet i 2003 og har Matt Ward med på backing vokal. Et nummer, der som titlen antyder, måske kan gøre sig godt omkring et lejrbål.

Carlos Forster var i sin tid frontmand i bandet For Stars og sang med på M Wards debutalbum Duet for Guitar #2.

More from Carsten Fjølner
31.03.07 – Headbangers Ball – Store Vega
En blandet metallisk fornøjelse Der var lagt op til et frontalangreb på...
Read More
0 replies on “Hør M Ward og Carlos Forster i skøn forening”