Kurt Vile udgiver split-ep

Kurt Vile har i turneret inensivt i kølvandet på albummet Smoke Ring For My Halo. Det har bl.a. bragt ham forbi Danmark et par gange – med endnu et par besøg på vej i denne måned. En del af tiden på landevejen er blevet brugt sammen med New Yorker-bandet Woods, og det er der kommet en split 7” ud af, hvor Woods leverer to numre og Kurt Vile tre.

Foreløbigt kan udgivelsen kun købes til deres koncerter, men eftersom Kurt Vile gæster Store Vega den 30. august og Posten i Odense den 24. august, så skulle der være mulighed for at anskaffe sig et eksemplar.

Tracklisten til Woods/Kurt Vile Tour 7″:

1. Woods – “Skull”
2. Woods – “Cold Blue”
3. Kurt Vile -“Commercial Reject”
4. Kurt Vile – “In/Out Blues”
5. Kurt Vile – “Water Fingers”

More from Carsten Fjølner
Duck On The Walk Records udgiver Salli Lunn
Det lille københavnske pladeselskab Duck On The Walk Records er klar til...
Read More
0 replies on “Kurt Vile udgiver split-ep”