Alexisonfire er opløst


Det canadiske hardcoreband Alexisonfire har i et statement på bandets hjemmeside offentliggjort, at bandet er opløst. I statementet fortæller frontmand George Pettit om opløsningen, der bl.a. bunder i, at Dallas Green vil satse på sit soloprojekt City and Colour. Det vidste bandet allerede inden udgivelsen af Old Crows/Young Cardinals (2009) og de vidste også, at koncerten i Ontario d. 19. december 2010 ville blive bandets sidste med Dallas Green. Resten af bandet ønskede at finde en ny guitarist/sangskrive/sanger, men da også Wade MacNeil valgte at forlade bandet, var der ikke andet at gøre end at opløse bandet.

I slutningen af statementet lufter George Pettit muligheden for nogle 10 års jubilæumskoncerter, men han lufter også, at han muligvis er en færdig mand i musikbrancen.

Alexisonfire blev dannet i 2001 og nåede at udgive fire studiealbums og tre ep’er.

More from Carsten Fjølner
The Strokes: First Impressions of Earth
The Strokes er tilbage på ret køl Det er allerede fem år...
Read More
0 replies on “Alexisonfire er opløst”